Başkan Çırpanoğlu, Çamlıdereli Hemşehrileriyle Festivalde Buluştu

Default post image
Yazı Özetini Göster

Ankara’nın köklü geleneklerinden biri olan Aluçdağı Yağlı Güreşleri Festivali, bu yıl 46. kez kapılarını açarak muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı. “3 Gün, 6 Sanatçı, Sınırsız Eğlence” mottosuyla gerçekleştirilen festivale Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte katıldı.

 Geleneksel festivale Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da katılarak Çamlıderelileri yalnız bırakmadı. Kahramankazan’da ikamet eden çok sayıda Çamlıdereli hemşehrisiyle festival alanında kucaklaşan Başkan Çırpanoğlu, vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

 “GELENEKLERİMİZİ YAŞATAN HER ADIMIN DESTEKÇİSİYİZ”

 Ev sahibi Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan’a misafirperverliği ve başarılı organizasyon için teşekkür eden Başkan Çırpanoğlu, ‘’Geleneklerimizi yaşatan her adımın destekçisiyiz’’ diyerek şu ifadelere yer verdi;

 “Bugün burada, Ankara’mızın en güzel köşelerinden biri olan Çamlıdere Aluçdağı’nda, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile birlikte hemşehrilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Özellikle Kahramankazan’ımızda yaşayan çok sayıda Çamlıdereli komşumuzla er meydanının coşkusunu paylaşmak bizler için ayrı bir gurur vesilesi oldu. Kültürümüzü, yiğitliğin simgesi yağlı güreşlerimizi ve asırlık geleneklerimizi geleceğe aktaran bu tür organizasyonlar, birlik ve beraberliğimizin en güçlü temelidir. Bu muazzam organizasyona ev sahipliği yapan ve bizleri en güzel şekilde ağırlayan Çamlıdere Belediye Başkanımız Sayın Adem Ceylan’a, ekibine ve bu güzel festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazı Sayısı 6104

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Yazılar